SIMAR

Ahoj, můžete mi někdo vysvětlit jak je to se SIMARem, mám pocit, že seznam členů je každý rok kratší a kratší...

Otočil bych to a zeptal se,

Otočil bych to a zeptal se, co SIMAR přináší. Moc o něm slyšet není, kontroly nedělá takže garantem kvality jak píše na stránkách asi být nemůže - ale přiznám se, že to aktivně nesleduji, tak nechci odsuzovat. Možná je to spíš diskusní platforma mezi agenturami nebo si klade jiné užitečné cíle (třeba MR Academy je dobrý nápad). Možná by to mohlo být téma pro nějaký rozhovor se Simarem na těchto stránkách...

SIMAR

Dobrý den,
pro rozhovor se SIMARem velmi rádi poskytneme prostor. Myslíme, že by mohlo být užitečné seznámit širší veřejnost s činností tohoto sdružení. Stejně tak bychom Vám rádi v některém s budoucích článků přiblížili MR Academy.

Neudržuje SIMAR jakousi

Neudržuje SIMAR jakousi databázi lidí, kteří v posledních x měsících navštívili skupinovou diskusi a zamezuje tak částečně tomu, abychom se bavili s profesionálními respondenty? To mi přijde jako dobrá služba pro agentury.

Pokud by fungovaly i nezávislé kontroly rekrutace a především sběru dat, bylo by to úžasný. Takhle jsem jako zástupce klientské strany odkázán pouze na svou zkušenost a informace od důvěryhodných kolegů :)

Odpověď_SImar

Ze své zkušenosti vím, že Simar poskytuje službu pro ověření, zda lidé během posledních 6 měsíců nenavštívili skupinovou diskuzi. Toto lze po registraci a zadání přístupového kodu na stránkách Simaru ověřit. Určitě to ukazuje na správný postoj agentury, která pro klienta skupinovou diskuzi a účastníky diskuze rekrutuje.

tak co teda simar prinasi?

tak co teda simar prinasi? nejakou zaruku kvality? jakou? standardy? neni to jen preklad mezinarodnich? zlepsovani povedomi o vyzkumu? to bych o nich musel nekde cist. nejaky networking? asi mi neco uniklo. kolik je vyzkumnych agentur a proc tam vetsina z nich neni? nepopiram ze duvody pro existenci simaru jiste jsou...ale nejak chybi ta realizace